Hi!
Mijn naam is Toine Laurent Garnier, op z'n Frans. 
Voor de nieuwsgierigen onder ons is hier een kleine beetje achtergrond over hoe dit allemaal is begonnen voor mij.
Fotografie heeft niet een vast gedefinieerde start bij mij gehad. Het is iets waar ik mij hele leven eigenlijk al wel mee in aanraking ben gekomen in verschillende vormen. Creativiteit en Media in combinatie met IT zijn altijd in mijn omgeving aanwezig geweest zowel door mijn vader als moeder. 
Echter, geen van beide is echt ooit bezig geweest met fotografie als vak. De camera's hebben zich echter wel altijd een weg weten te vinden naar in mijn handen. 
Vanaf klein jochie op Circuit Zandvoort met een veelte grote camera, tot, nog steeds niet echt grote van binnen en buiten, jongvolwassene met een nog steeds veelte grote camera overal en nergens. 
Voor het grootste deel van mijn leven (tot zo ver) heeft fotografie in de achtergrond geleefd. Totdat ik aan het einde van mijn HAVO-opleiding te maken kreeg met het vak CKV. Voor degene die bekend zijn hiermee weten vast wel dat fotografie en video daar deel van zijn. De ietswat opstandige jongen die ik was wilde natuurlijk niet volgens de veelte limiterende regeltjes aan het werk gaan hiermee. Waarom de camera alleen op school gebruiken als deze mee kan naar het Circuit, de natuur of middagjes bij het skateveld met vrienden. 
Het had mij in zijn dwang.
Toen kwam het HBO op mijn pad, waar ik in aanraking kwam met studies zoals Communication and Multimedia Design (CMD), maar ik zelf ICT was begonnen. 
Hier begon de echte ontwikkeling en werd fotografie mijn uitlaatklep en manier om mijn expressies te kunnen uitbeelden.

Read Further

Back to Top